Διαφημίσεις

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Για διαστρέβλωση της πραγματικότητας κάνει λόγο ο Ισίδωρος Κούβελος

isidoros_kouvelosΓια ψεύδη, λασπολογία και διαστρέβλωση της πραγματικότητας κάνει λόγο ο Ισίδωρος Κούβελος σε ανακοίνωσή του, εξηγώντας τους λόγους και τη διαδικασία για τη μεταφορά στο εξωτερικό του 1 εκατ. ευρώ…
«Μια καθαρά επιχειρηματική ναυτιλιακή μου πράξη, που έγινε με πλήρη διαφάνεια και με όλους τους προβλεπόμενους επιχειρηματικούς κανόνες, χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να θιγεί η προσωπική και πολιτική υπόληψη της συζύγου μου», αναφέρει ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ότι τα χρήματα του εμβάσματος είναι προϊόν ναυτιλιακού συναλλάγματος σε δολάρια Η.Π.Α. και όχι σε ευρώ, δηλωμένα νομίμως στο πόθεν έσχες του.

Ο κ. Κούβελος καταγγέλλει ότι «μια καθαρά επιχειρηματική ναυτιλιακή πράξη που έγινε με πλήρη διαφάνεια και με όλους τους προβλεπόμενους επιχειρηματικούς κανόνες» χρησιμοποιήθηκε προκειμένου «να θιγεί η προσωπική και πολιτική υπόληψη της συζύγου του».

«Περιμένω να αποκατασταθεί η αλήθεια και εύχομαι το πολιτικό σύστημα, επιτέλους, να κάνει το χρέος του, δίνοντας στους Έλληνες πληροφορίες ακριβείς και ελεγμένες, αντί να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα προκειμένου να καλύψει τα δικά του ατοπήματα» καταλήγει ο κ. Κούβελος.

0 σχόλια to “Για διαστρέβλωση της πραγματικότητας κάνει λόγο ο Ισίδωρος Κούβελος”

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011- EviaSpot
Design by GreekXML