Διαφημίσεις

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Αόρατα» αυτοκίνητα από την Mercedes-Benz!

mercendes

Όταν η Mercedes-Benz, θέλει να προωθήσει ένα νέο μοντέλο της, που χρησιμοποιεί κυψέλες καυσίμου και δεν παράγει καυσαέρια, τότε το κάνει … «Αόρατο»!!!
Μια νέα και έξυπνη διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση του νέου μοντέλου της σειράς F-Cell, ξεκίνησε η Mercedes-Benz με αφετηρία το Αμβούργο. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes, είναι φιλικό και ακίνδυνο προς το περιβάλλον, καθώς χρησιμοποιεί υδρογόνο και οξυγόνο για την παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα οι εκπομπές ρύπων να είναι μηδαμινές.

Η πρώτη γενιά F-Cell εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2002 και βασιζόταν στην A-Class, που είχε αυτονομία περίπου στα 160χλμ και με τελική ταχύτητα που έφτανε τα 132km/h. Το νέο μοντέλο της καμπάνιας, που αναπτύχτηκε από την Daimler AG, είναι το B-Class, το οποίο έχει έναν πιο ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα, ισχύος 100 kW (134 ίππους), που η αυτονομία του φτάνει έως και τα 402χλμ.

Στην διαφήμιση του «αόρατου» αυτοκινήτου, χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία LED για την επικάλυψη της μεριάς του οδηγού και κάποιες ψηφιακές κάμερες από την μεριά του συνοδηγού, οι οποίες συλλαμβάνουν τις εικόνες και τις προβάλουν στην επιφάνια των LED. Με τον τρόπο αυτό, το όχημα μοιάζει με αόρατο.

Το αυτοκίνητο της διαφήμισης για μια εβδομάδα θα κάνει την εμφάνιση του και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Γερμανίας… «φανταστείτε λοιπόν την αντίδραση του κοινού, μόλις το δει μπροστά του» !!!

Δείτε την διαφήμιση


0 σχόλια to “«Αόρατα» αυτοκίνητα από την Mercedes-Benz!”

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011- EviaSpot
Design by GreekXML