Διαφημίσεις

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Στα ύψη ανέβηκαν οι τόνοι στην ψηφοφορία του πρώτου εφαρμοστικού νόμου

Συνεχίζεται αυτήν την ώρα στην Βουλή η ονομαστική ψηφοφορία του πρώτου εφαρμοστικού νόμου, που περιλαμβάνει περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, αναδρομικά από την πρώτη Ιανουαρίου…
Στα ύψη ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, όταν ο πρώτος κατά την ομιλία του επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ για τα δυόμισι χρόνια διακυβέρνησης του και είπε "ΟΧΙ" σε συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές.

Από την πλευρά του ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε ότι ο κ. Σαμαράς επικρίνει την πολιτική της κυβέρνησης Παπαδήμου, αν και την στήριξε, όπως και τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου που ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και χαρακτήρισε ματαιόδοξο το στόχο του κ. Σαμαρά για αυτοδυναμία.

Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε επίσης και στα κόμματα της Αριστεράς λέγοντας τους: «Ολόκληρη η Αριστερά κατά καιρούς στήριξε και υπερασπίστηκε, όλα όσα αποτελούν σήμερα τις ασθένειες της Ελληνικής κοινωνίας, που μας έφεραν ως εδώ. Γι’ αυτό καλά θα κάνει να μην μας κουνάει το δάχτυλο».

Στον ίδιο σκληρό και προσωπικό τόνο κινήθηκε και η απάντηση του ΚΚΕ, που εξαπολύει τα βέλη του τόσο στη ΝΔ, όσο και στο ΠΑΣΟΚ που μαζί διαμόρφωσαν "το αστικό πολιτικό σύστημα που εξαπατά το λαό και εκτελεί τα εργατικά, λαϊκά δικαιώματα".

0 σχόλια to “Στα ύψη ανέβηκαν οι τόνοι στην ψηφοφορία του πρώτου εφαρμοστικού νόμου”

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011- EviaSpot
Design by GreekXML