Διαφημίσεις

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν γνωρίζω κανέναν κύριο Σόιμπλε που να προσέβαλε την Ελλάδα»

soible_papoulias

«Δεν γνωρίζω κανέναν κύριο Σόιμπλε που να προσέβαλε την Ελλάδα» απαντάει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών στις κατηγορίες του Κάρολου Παπούλια, στο «Ποιός είναι ο κ. Σόιμπλε που προσβάλει την χώρα μου;»…

«Ίσως ο Έλληνας Πρόεδρος να παρεξήγησε κάτι, θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο» ανέφερε σε συνέντευξή του στο Tagesspiegel ο Γερμανός υπουργός, τονίζοντας πως όλοι οι υπουργοί της Ευρωζώνης, ανάμεσά τους ο ίδιος, και οι Ολλανδοί και Φινλανδοί ομόλογοί του, μάχονται τα τελευταία δύο χρόνια να σταθεροποιήσουν το ευρώ «και ειδικά να σταθεροποιήσουν την Ελλάδα».
Συμπονεί τους Έλληνες» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός. «Η πλειοψηφία όσων πλήττονται από τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα λιτότητας, δεν έχει σχέση με τη βραδύτητα των μεταρρυθμίσεων, την απώλεια της ανταγωνιστικότητας ή την αναποτελεσματική χρήση των προϋπολογισμών κατά το παρελθόν» ανέφερε.

Όσον αφορά το δεύτερο πακέτο, ο Σόιμπλε τάχθηκε κατά της κατάτμησής του, υποστηρίζοντας πως μία «σταδιακή έγκριση» των κεφαλαίων δεν θα είχε κανέναν νόημα, λέγοντας πως το Eurogroup της Δευτέρας θα αποφασίσει για το σύνολο του προγράμματος.

0 σχόλια to “«Δεν γνωρίζω κανέναν κύριο Σόιμπλε που να προσέβαλε την Ελλάδα»”

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011- EviaSpot
Design by GreekXML