Διαφημίσεις

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Προκήρυξη εθνικών εκλογών στα τέλη Απριλίου ή τις αρχές Μαΐου

ekloges-kalpi1

Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν είτε στις 29 Απριλίου είτε στις 6 Μαΐου, είπε ο κ. Λ. Παπαδήμος στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον κ. Ζοζέ Μπαρόζο, καθώς έχει συμφωνήσει τόσο ο ίδιος όσο και οι πολιτικοί αρχηγοί να στηθούν οι κάλπες…
Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί στις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς του κ. Γ. Παπανδρέου.

Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι και ηγέτες δεν έχουν ενστάσεις και θεωρούν ως δεδομένο ότι από τον Μάιο και έπειτα στην Αθήνα θα έχει αναδειχθεί νέα κυβέρνηση, η οποία και θα συνεχίσει την εφαρμογή του νέου οικονομικού προγράμματος.

Ο κ. Παπαδήμος ερωτήθηκε επίσης και για τα σχέδιά του μετά τις εκλογές και διευκρίνισε, στους δημοσιογράφους, ότι οι όποιες προσωπικές αποφάσεις του θα ληφθούν μετά τις εκλογές. Πρόκειται, βεβαίως, για μια διευκρίνιση με ποικίλες πολιτικές ερμηνείες.

Ως προς το αν θα παραιτηθεί ο κ. Βενιζέλος από τη θέση του υπουργού Οικονομικών, προκειμένου να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπαδήμος περιορίστηκε να πει πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν του έχει ανακοινώσει ακόμη τις αποφάσεις του.

0 σχόλια to “Προκήρυξη εθνικών εκλογών στα τέλη Απριλίου ή τις αρχές Μαΐου”

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011- EviaSpot
Design by GreekXML